ZARZĄD OKRĘGU

Zarząd Okręgu Wrocławskiego
Dawid Białek - Zarząd OkręguZarząd Okręgu

Dawid Białek

Politolog, urodzony we Wrocławiu, 6 lat spędził na emigracji w Wielkiej Brytanii. Interesuje się mniejszościami narodowymi oraz etnicznymi, geopolityką oraz multikulturalizmem. W wolnych chwilach trenuje rugby.

Katarzyna Dąbrowska - Zarząd OkręguZarząd Okręgu

Katarzyna Dąbrowska

Po szkole policealnej na kierunku rachunkowość. Interesuje się psychologią, przyrodą i informatyką. Uważa, że w polityce najważniejsze są realne działania, a nie obietnice bez pokrycia, które są fundowane społeczeństwu przy okazji wyborów.

Krzysztof Markowski - Zarząd OkręguZarząd Okręgu

Krzysztof Markowski

Programista. Zainteresowania: neurobiologia. Aktywista LGBT. W okręgu zajmuję się głownie prowadzeniem fanpejdża Razem Wrocław.

Magdalena Owczarek - Zarząd OkręguZarząd Okręgu

Magdalena Owczarek

Filolożka, PRówka, kadrowa, dla wrocławskiej partii Razem rzeczniczka prasowa. W coraz mniej licznych wolnych chwilach piecze ciasta, pisze komedie i walczy o prawa wykluczonych, głównie kobiet. Do Razem przystąpiła przez ogólne rozdrażnienie polską rzeczywistością.

Filip Sieczkowski - Zarząd OkręguZarząd Okręgu

Filip Sieczkowski

Nauczyciel akademicki w Instytucie Informatyki Uniwersytetu Wrocławskiego, gdzie zajmuje się teorią języków programowania. Związkowiec i socjalista, uważa że duża doza faktycznej równości jest niezbędna dla osiągnięcia wolności wszystkich, a nie tylko najbardziej uprzywilejowanych.

Marta Stożek - Zarząd OkręguZarząd Okręgu

Marta Stożek

Przedsiębiorczyni, filolożka indyjska, feministka, żona, matka pięciorga. Zupełnie przeciętna Wrocławianka z „Trójkąta”. Marzy o Polsce, Dolnym Śląsku i Wrocławiu, w którym nie trzeba być „kimś” by żyć godnie i szczęśliwie.

Katarzyna Wieliczko - Zarząd OkręguZarząd Okręgu

Katarzyna Wieliczko

Absolwentka Politechniki Wrocławskiej, menadżerka, feministka, lokalna patriotka. Urodziła się i mieszka we Wrocławiu. Współtworzy portal miejskich aktywistów Hipermiasto. Uwielbia wrocławski Teatr Muzyczny Capitol i rowerowe przejażdżki nad Odrą. Zaangażowała się w Razem, bo chce działać na rzecz solidarności i równości społecznej.