ZARZĄD OKRĘGU

Katarzyna Dąbrowska - Zarząd OkręguZarząd Okręgu

Katarzyna Dąbrowska

Po szkole policealnej na kierunku rachunkowość. Interesuje się psychologią, przyrodą i informatyką. Pracuje w handlu, a w wolnych chwilach szyje pluszaki. Uważa, że w polityce najważniejsze są realne działania, a nie obietnice bez pokrycia, które są fundowane społeczeństwu przy okazji wyborów.

Łukasz Olszewski - Zarząd OkręguZarząd Okręgu

Łukasz Olszewski

Pracownik międzynarodowej korporacji. Interesuje się polityką mieszkaniową, równościową oraz powszechnym problemem unikania opodatkowywania. Śledzi politykę międzynarodową, szukając inspiracji dla Wrocławia w europejskich miastach. Rzadko schodzi z roweru, chyba że zamierza założyć rolki.

Dorota Kłodnicka - Zarząd OkręguZarząd Okręgu

Dorota Kłodnicka

Socjolożka, feministka, wrocławianka od urodzenia, zawodowo związana z marketingiem. Marzy o mieście, w którym konsultacje społeczne nie będą fikcją. Prywatnie miłośniczka kotów i żeglarstwa.

Agnieszka Król - Zarząd OkręguZarząd Okręgu

Agnieszka Król

Absolwentka filologii klasycznej i kultury śródziemnomorskiej. Urodziła się i mieszka we Wrocławiu. Interesuje się zmianami klimatycznymi, municypalizmem oraz tym, jak polityka miejska może wpływać na zmiany na poziomie globalnym.

Andrzej Chałupniak - Zarząd OkręguZarząd Okręgu

Andrzej Chałupniak

Większość życia spędził na wrocławskim Śródmieściu, a ostatnie kilka lat w Barcelonie, gdzie zdobył tytuł doktora biotechnologii oraz inspirującą wiedzę na temat lewicowych ruchów i partii politycznych. Uwielbia podróże, poznawanie nowych kultur i eksperymenty w kuchni. Na co dzień pracuje jako ekspert w międzynardowej firmie biotechnologicznej.

Marta Stożek - Zarząd OkręguZarząd Okręgu

Marta Stożek

Przedsiębiorczyni, filolożka indyjska, feministka, żona, matka pięciorga. Zupełnie przeciętna Wrocławianka z „Trójkąta”. Marzy o Polsce, Dolnym Śląsku i Wrocławiu, w którym nie trzeba być „kimś” by żyć godnie i szczęśliwie.

Paweł Koślacz - Zarząd Okręgu Zarząd Okręgu

Paweł Koślacz

Historyk mediewista, belfer i członek związku zawodowego. Długo marzył o sprawiedliwej Polsce dla wszystkich i teraz stara się ją zbudować. W wolnych chwila czyta i eksperymentuje w kuchni. Okazjonalnie backpacker.